Berliinin taivaan alla -klassikon lipunmyynti käynnistyy

Orionin lokakuun Kino Klassikko on Wim Wendersin fantastinen Berliinin taivaan alla (1987). Elokuva esitetään myös syyskuun puolella yhteistyössä Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin kanssa. Lipunmyynti näytöksiin käynnistyy torstaina 10.9.

Vuonna 1987 valmistunut runollinen kaupunkisinfonia kertoo tarinan enkeleistä ja ihmisistä, kuolevaisuudesta, rakkaudesta ja elämisen onnesta kaikessa epätäydellisyydessään. Kaksi enkeliä, Damiel ja Cassiel, ovat kulkeneet Berliinissä jo ennen kuin nyt muurin jakamaa kaupunkia oli olemassakaan. Näkymättöminä he todistavat ihmisten ajatuksia ja toiveita ilman fyysistä kontaktia heidän maailmaansa. Kohdatessaan yksinäisen trapetsitaiteilijan Damiel rakastuu ja alkaa toivoa kuolevaista muotoa.

R&A-festivaalinäytös Berliinin taivaan alla järjestetään maanantaina 21.9. klo 16. Lippuja kyseiseen näytökseen myydään sekä KAVIn että R&A:n lipunmyynnin kautta seuraavasti:
- KAVIn puolella KAVIn verkkokaupassa vuorokauden ympäri, Sörnäisten toimipisteessä (Sörnäisten rantatie 25A, 5. krs) arkisin klo 9-16 ja ennen festivaalin alkua Orionin kassalla. Huom: KAVIn klubikortilla alennuksen saa ainoastaan KAVIn verkkokaupasta, Sörnäisten toimipisteestä sekä ennen festivaalia Orionin kassalta! Festivaalin aikana Orionissa on ainoastaan festivaalin lipunmyynti.
- R&A:n puolella festivaalin verkkokaupassa ja Bio Rexin festivaalilipunmyynnissä (18.9. alkaen myös muiden festivaaliteattereiden lipunmyynnistä pois lukien Finnkinon teatterit). Lue lisää festivaalin lipunmyynnistä täältä.

Lipunmyynti kaikkiin kolmeen näytökseen käynnistyy torstaina 10.9. klo 10.

Kino Klassikko: Berliinin taivaan alla
Elokuvateatteri Orion, Eerikinkatu 15, Helsinki
R&A-festivaalinäytös ma 21.9. klo 16 •  liput 8 € / KAVIn klubikortilla 6,50 €
Muut näytökset: pe 2.10. klo 18.50 & su 11.10. klo 17.40 •  liput 6,50 € / KAVIn klubikortilla 5 €