Orionin syyskauden ohjelmisto on julkaistu

Uusi kausi käynnistyy 16.8. ja liput ovat nyt myynnissä. Syksyllä nähdään elokuvia mm. Marilyn Monroelta, Satyajit Rayltä, Jacques Rivetteltä, Douglas Sirkiltä, Pedro Almodóvarilta ja Larisa Shepitkolta. Teemoina ovat myös mm. rikoselokuvat 70-luvulta, 40-vuotias punk sekä Hollywood-vaikutteet suomalaisessa elokuvassa.

Kiinnostavia vierailuita on luvassa runsaasti. SELOn Ohjaajaklubilla suomalaiset nykyelokuvantekijät kertovat teoksistaan. Hymyilevän miehen ja Mannerlaatan erikoisnäytöksissä on niin ikään tekijävieraita paikalla. Kinokonserteissa musisoivat Khid sekä Kari Mäkirannan orkesteri. Jacques Rivette -retrospektiiviin kuuluvaan symposiumiin saapuu mm. professori Suzanne Liandrat-Guigues Pariisista. Suomalaiset elokuvatutkijat kokoontuvat Hollywood – Suomi -sarjan seminaariin.

Suosittuja sing-along-näytöksiä jatketaan. Loppukeväästä julkaisimme Juhlaviikkojen ohjelmistoon kuuluvat Kaunotar ja hirviö -näytökset, joiden liput ovat jo käymässä vähiin. Myöhemmin syksyllä nähdään toinen Disney-klassikko, Leijonakuningas, sekä suomen- että englanninkielisenä sing-along-versiona. Lisäksi mustan musiikin tahtiin päästään revittelemään Blues Brothersin seurassa. Näiden elokuvien liput tulevat myyntiin 16.8.

Tutustu Orionin syyskauden ohjelmistoon >>