SELOn Ohjaajaklubi avaa ovensa yleisölle

Keskiviikkona 13.1. ohjelmassa Oskari Sipolan Ollaan vapaita (2015).

Tänä keväänä Suomen Elokuvaohjaajaliitto SELO tuo Ohjaajaklubinsa osaksi Orionin virallista esityssarjaa. Klubilla katsotaan tuore kotimainen elokuva, minkä jälkeen tekijät kertovat moderoidussa keskustelutilaisuudessa elokuvan tekemisestä. Aiemmin vain ammattilaisille rajattuihin näytöksiin on nyt avoimet ovet kaikille kiinnostuneille. Liput ovat jaossa Orionin kassalla. Ohjaajaklubi järjestetään kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 17.

Ensimmäinen Ohjaajaklubi kokoontuu keskiviikkona 13.1. Ohjelmassa on Oskari Sipolan ohjaama, Tua Harnon käsikirjoittama sekä Elina Pohjolan tuottama Ollaan vapaita (2015). Kolmekymppisten elämää luotaava elokuva kulkee modernin kotimaisen musiikin tahdittamana luontevasti. Musiikkia elokuvaan ovat tehneet mm. Paula Vesala, Timo Kiiskinen ja Kerkko Koskinen.

Elokuvan jälkeen on keskustelutilaisuus, jossa ohjaaja Sipolan lisäksi mukana on elokuvamusiikin säveltäjä ja kappaleiden päätuottaja Markus Koskinen. Aiheena mm. alkuperäismusiikin tekeminen musikaalielokuvaan. Moderaattorina toimii elokuvaohjaaja Alli Haapasalo. Keskusteluosuuden kesto n. 45 min.

SELOn Ohjaajaklubi keskiviikkona 13.1. klo 17 alkaen.
AVEKin tukemaan tilaisuuteen on vapaa pääsy, liput jaossa Orionin kassalla.

Kevään aikana ohjaajaklubilla nähdään myös helmikuussa Aleksi Salmenperän Häiriötekijä ja maaliskuussa Teppo Airaksisen Napapiirin sankarit 2. Huhtikuun elokuva julkistetaan myöhemmin.