Sing-along lisänäytöksiä marras-joulukuussa: Grease ja Pieni merenneito

Arkistoteatteri Orionin sing-along-yhteislaulunäytösten suosio jatkuu huimana. Tänä syksynä ohjelmassa olleiden retromusikaali Greasen (1978) ja animaatiosatu Pienen merenneidon (1989) näytökset myytiin nopeasti loppuun. Yleisön toiveesta järjestämme elokuvista lisänäytökset Orionissa:

Sing-along: Grease la 28.11. klo 13.30, esilaulajina Sampo Marjomaa ja Molly Moonstone
Liput 8 € / KAVIn klubikortilla 6 €

Sing-along: Pieni merenneito su 29.11. klo 13.30 ja su 13.12. klo 13.30
Liput 8 € / KAVIn klubikortilla 6 € / alle 12-vuotiaat 3 €

Liput kaikkiin sing-along-lisänäytöksiin tulevat myyntiin to 5.11. KAVIn verkkokaupassa myynti alkaa klo 9.00 ja Orionin kassalla klo 16.00. Lippukassalla on oma kiintiönsä, eli kun liput loppuvat verkosta, niitä voi olla kassalla vielä saatavilla. Lippuja lisänäytöksiin ei myydä KAVIn Sörnäisten toimipisteessä.

Orionin sing-along-näytöksissä laulujen sanat heijastetaan valkokankaalle, jotta laulaminen on helppoa ja hauskaa! 1950-luvun amerikkalaisesta high school -elämästä kertovan Greasen pääparina komeilee musikaalin myötä tähdeksi noussut John Travolta ja laulajanakin tunnettu Olivia Newton-John. Luvassa on ikimuistoisia lauluja ja näyttävää fiftarityyliä. Lauluun kannustavat esilaulajat Sampo Marjomaa ja Molly Moonstone. Koko perheen sing-along on puolestaan Disney-studion rakastettu versio Hans Christian Andersenin sadusta Pieni merenneito. Elokuvassa kuullaan monen lapsuudesta tutut ensi-iltavuoden alkuperäiset suomalaiset äänet ja laulunsanat.

Seuraa sing-along-tapahtumiamme Facebookissa ja pysyt ajan tasalla uutisista ja lipputilanteesta.