Sing-along!

03.09.2017 - 29.12.2017
Syksyn yhteislaulunäytöksissä nähdään alppimaisemia, viidakon eläimiä ja glitteriä. Sing-along-näytöksissä sanat heijastetaan valkokankaalle, jotta mukana laulaminen on helppoa ja hauskaa.

Sing-along-syksyn aloittaa Orionissa itseoikeutetusti kaikkien aikojen rakastetuimpiin kuuluva musikaali The Sound of Music (1965). Näytös on osa Orionin Helsingin juhlaviikot -ohjelmistoa.

Syksyn erikoisuus sing-along-näytöksenä on Todd Haynesin kulttimaineeseen kasvanut The Velvet Goldmine (1998). David Bowien Ziggy Stardust -hahmon innoittamassa fiktiossa brittitoimittaja lähtee selvittämään vuonna 1984, mitä tapahtui glam-rockin superstaralle Brian Sladelle. Viittauksia elokuvassa ja sen musiikkiesityksissä on sekä Bowieen, Iggy Popiin että Brian Enoon, jota kuullaan myös elokuvan soundtrackilla – Pulpin, Placebon ja monien muiden lisäksi.

Vuoden laulunäytökset päättää yksi Orionin toivotuimmista sing-along-elokuvista: The Lion King (1994). Elokuva kertoo Simba-leijonan kasvusta pennusta vaikeuksien kautta savannin kuninkaaksi, ja Elton Johnin säveltämät laulut rytmittävät komeaa kerrontaa. Leijonakuninkaasta esitetään alkuperäinen englanninkielinen versio, jonka ääninä kuullaan mm. Jeremy Ironsia ja James Earl Jonesia. Elokuvassa ei ole suomenkielistä tekstitystä.

Sing-along: The Sound of Music su 3.9. klo 14
Sing-along: The Velvet Goldmine pe 27.10. klo 20.55
Sing-along: The Lion King pe 29.12. klo 17

Sing-along: The Sound of Music -liput ovat tulleet myyntiin 25.4. Sing-along: The Velvet Goldmine ja Sing-along: The Lion King tulevat myyntiin tiistaina 15.8., jolloin lipunmyynti alkaa KAVIn verkkokaupassa klo 9 sekä Orionin kassalla klo 16.

Liput 8 € / KAVIn klubikortilla 6 € / alle 12-vuotiaat 3 €. Max 5 lippua/asiakas/näytös.