Julkaisut

KAVI julkaisee tallenteita sekä kirjoja, jotka ilahduttavat elokuvien ystävää. Mediakasvatus- ja kuvaohjelmayksikön julkaisuissa on tarjolla ilmaisia materiaaleja kasvattajille.

KAVIn viimeisimmät tallennejulkaisut ovat bluray-levy Tuntematon sotilas (1955) ja dvd-julkaisu Mannerheim Suomen marsalkka (1968).

KAVIn vuoden 2019 seinäkalenterissa teemana on "haaveita ja unelmia". Kalenteri sisältää haavekuvia muun muassa elokuvista Laulu tulipunaisesta kukasta (1938), Valkoinen peura (1952) ja Nuorena nukkunut (1937).

Kirjoista viimeisin julkaisu on lokakuulta 2015, jolloin ilmestyi Jari Sedergrenin ja Ilkka Kippolan laajan tutkimustyön tulos, komea Dokumentin utopiat – Suomalaisen dokumentti- ja lyhytelokuvan historia 1944–1989 (SKS 2015). Kirjoista saa alennusta KAVIn klubikortilla elokuvateatteri Kino Reginasta sekä KAVIn keskuksesta.

Suomalaisen elokuvamusiikin levykokoelma on edennyt kuudenteen osaansa. Uusin cd-levy kattaa vuodet 1950–1951 ja sillä kuullaan ikivihreitä kappaleita mm. Olavi Virralta, Kipparikvartetilta, Leif Wagerilta ja Tapio Rautavaaralta.

Mediakasvatus- ja kuvaohjelmayksikkö julkaisee selvityksiä, tutkimuksia sekä ilmaisia mediakasvatusmateriaaleja.

Tuotteet ovat myynnissä elokuvateatteri Kino Reginassa (Töölönlahdenkatu 4, Helsinki), KAVIn toimitilojen keskuksessa (Sörnäisten rantatie 25 A, 5 krs, Helsinki) sekä hyvin varustelluissa tavarataloissa ja nettikaupoissa.