KAVI luokitteli uudelleen kaksi televisiosarjan Kaikki synnit (2019) traileria. Toisen ikäraja nousi, toisen pysyi ennallaan.

Kansallisen audiovisuaalisen instituutin (KAVI) mediakasvatus- ja kuvaohjelmayksikkö on osana lakisääteistä valvontatyötään 25.2.2019 uudelleenluokitellut kestoltaan kaksi samanmittaista (1:35) televisiosarjan Kaikki synnit (2019) traileria. Toisen trailerin ikäraja nousi kaikenikäisille sallitusta 7:ään sen sisältämän lievästi ahdistavien elementtien vuoksi. Trailerikontekstissa ahdistava tunnelma ei saa selkeää päätöstä tai onnellista loppuratkaisua.

Toisessa trailerissa KAVIn luokittelema ikäraja pysyi luokittelijan antamassa 12:ssa samoilla ahdistus- ja väkivaltaperusteilla kuin kuvaohjelmaluokittelijankin luokittelussa. Trailerissa on ahdistava yleistunnelma sekä pelottavia elementtejä sekä muutamia väkivaltaa ja väkivaltaviitteitä sisältäviä otoksia, joiden yllätyksellisyys ja äkillisyys ja siten pelottavuus ja järkyttävyys trailerikontekstissa korostuvat. Trailerikonteksti ei myöskään anna sijaa millekään trailerin tunnelmaa lieventävälle selkeälle tai onnelliselle loppuratkaisulle.