Info

Vasemmalta valikosta löydät mm. tietoa Helsingin esitystoiminnan lipunmyynnistä sekä Orionin ja Tulion vuokraamisesta yritys- ja yksityiskäyttöön.

Lipunmyynti teatterin kassalla aukeaa puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä näytöstä ja on auki viimeisen näytöksen alkuun asti. Verkkokaupasta lippuja voi ostaa vuorokauden ympäri.

Näytöksiin on erilliset lipunmyyntikiintiöt verkkokauppaan ja Orionin sekä KAVIn keskuksen kassoille. Vaikka liput olisivat loppu verkkokaupasta, niitä saattaa olla vielä jäljellä Orionin tai KAVIn keskuksen kassalla. Erikoisnäytösten kohdalla lipunmyynnissä saattaa olla poikkeuksia, joista tiedotetaan näytösten omilla sivuilla.

Verkkokauppaan voi rekisteröityä osoitteessa kauppa.kavi.fi – tai lippuja voi ostaa myös rekisteröitymättä. Ostamaan pääsee klikkaamalla ostoskärryikonia elokuvan näytöstietojen yhteydessä, esimerkiksi esityskalenterin kautta. Lippuja on saatavilla myös KAVIn keskuksessa Sörnäisissä arkisin klo 9.00–16.15 (Sörnäisten rantatie 25 A, 5 krs).

Elokuvateatteri Orion
Orion on vuonna 1928 auennut art deco -teatteri, jossa on 216 paikkaa ja nykypäivän vaatimusten mukainen esitystekniikka.
Eerikinkatu 15, Kamppi, Helsinki
Orion HSL:n kartalla

KAVIn keskus ja Kino Tulio
KAVIn keskus ja Kino Tulio sijaitsevat  toimitiloissamme Sörnäisissä. Keskuksen lippukassa on auki virka-aikaan arkisin klo 9–16.15.
Kino Tulio on ammattilaiskäyttöön rakennettu moderni, 57-paikkainen teatteri.
Kansallinen audiovisuaalinen instituutti, Sörnäisten rantatie 25 A, 5 krs.
KAVIn toimitilat ja Kino Tulio HSL:n kartalla

Katso lisätietoa salien vuokraamisesta >>

Bio Rex
KAVI käyttää Bio Rexiä ainoastaan erikoistapahtumiin, kuten 70 mm -filmiesityksiin.
Lasipalatsi, Mannerheimintie 22–24, Helsinki
Bio Rex HSL:n kartalla